Tenir un bon anglès en la nostra societat es dificil tot i esser essencial per poder viatjar, estudiar a l’estranger o buscar informació a la xarxa d’internet. L’anglès és també molt necessari a l’hora de buscar feina, promocionar-se dins l’empresa o obrir noves línies enconòmiques internacionals. Però tot i la seva importància, els ciutadants no acaben d’assolir el nivell necessari. Aprendre l’anglès no és una tasca fàcil ni sempre divertida. Des de l’acadèmia possarem tot el nostre esforç perquè el seu fill, o vostè, aprenguin un anglès de qualitat, d’una forma ràpida i interactiva i, a més, mantindrem la part motivadora com a element clau per superar els moments difícils i fer-ho agradable.

El departament d’anglès està constituït per professors nadius i dinàmics que amb molt d’esforç i bona pedagogia han aconseguit que molts joves i grans es motivessin i aprenguessin l’anglès d’una forma divertida.
Es preparen exàmens oficials de Cambridge (KET, PET, FIRST, ADVANCED…), IELTS, TOFEL. També hi ha el servei d’ajuda als estudiants amb els deures de l’assignatura d’anglès de l’escola.
La metodologia és amplia però estar molt clar aprofundir amb “l’speaking” (terme anglès que descriu la parla) perquè els estudiants aprenguin a parlar i per tant a escoltar i entendre. S’utilitzen jocs interactius per motivar i dinamitzar les aules i molts sofwares informàtics per millorar l’accent i l’entonació.

Es poden combinar les classes de xinès amb l’anglès, per exemple fent una hora a la setmana d’anglès amb una de xinès.

Baby English

Baby English és una nova metodologia per ensenyar l’anglès als nens petits a partir de 4 anys que a més es combinable amb les classes de xinès per oferir el millor pac de qualitat. Els més menuts venen dues hores la setmana a l’acadèmia, una d’anglès i l’altre de xinès per així poder garantir que al finalitzar el cicle escolar dominaran les dues llengües més importants del món actualment.

Preus

  • Grups de 2 a 5 persones / 1 hora per setmana: 8€/hora
  • Grups de 2 a 5 persones / 2 hores per setmana: 7€/hora
  • Classe individual (només amb el professor): 15€/hora

BabyEnglish

  • Grups de dos a cinc persones: 7€/hora

El llistat de preus inclou (IVA) . Hi ha un descompte del 10% sobre un alumne si un germa estudia a l’acadèmia. Hi ha l’oportunitat de fer un descompte del 5% si es paguen tres mesos per adelantat. La matrícula són 7,5 euros un cop l’any.