Cursos de xinès

L’economia i la cultura xinesa estan cada vegada més presents a la nostre societat. De fet, ja són moltes les empreses que valoren molt positivament el coneixement del xinès, tant de la llengua com de la cultura. Mica en mica les escoles més capdavanteres comencen a introduir l’assignatura a les seves aules i des de l’acadèmia hem volgut també donar-li vida per oferir una educació actual a les necessitats socials i econòmiques. Estem orgullosos de poder tenir una professora nativa xinesa la qual ens ha permès poder oferir aquest servei al nostre centre.

A partir del 11 de juliol del 2012 es donen classes de xinès i es preparen exàmens oficials de xinès per tot tipus de persones interessades a aprendre aquesta llengua de futur.
Les classes de xinès són per a persones de totes les edats, des dels 4 anys endavant.

Combinació de classes de xinès i anglès. Hi ha una combinació, els alumnes estudien dues hores la setmana, una anglès i l’altre xinès. Esta pensada per els alumnes més joves perquè al llarg del cicle educatiu puguin entendre i dominar les dues llengües més importants del món actualment, el xinès i l’anglès.

Preus

  • Dues hores la setmana només xinès: 11,5€/hora
  • Combinació amb anglès estudiants: 10€/hora (una hora d’anglès i una de xinès a la setmana)