Espai digitalitzat i silenciós, motivació de l’estudiant, tracte personalitzat, obert tot l’any

Som un centre on integrem un ampli ventall de coneixements: des d’àrees tecnicocientíques a humanistes o lingüístiques. Tenim una plantilla de professors competents, molts d’ells d’origen internacional, titulats i amb un bagatge pedagògic extens que parlen idiomes i motiven als alumnes amb l’exemple d’haver estudiat, viatjat i treballat en països d’arreu.

PROFESSORAT

Som un grup de professionals amb una grau alt de títols acadèmics (enginyers, filòlegs, pedagogs, arquitectes…) i moltes nacionalitats (catalans, xinesos, anglesos, holandesos, alemanys, francesos). Hi ha estudiants universitaris treballant amb nosaltres. Gestionem el treball en grup amb el professorat més experimentat i els estudiants universitaris aquets últims motiven als alumnes en no haver-hi una distància d’edat massa pronunciada. Així podem oferir uns resultats més eficients, un ambient més motivador i uns preus més adequats.

OBJECTIUS

Transmetre als alumnes la importància de l’educació i la cultura en la societat actual globalitazada i en constant moviment. Motivar-los i orientar-los durant la seva carrera acadèmica, donan-los suport en moments difícils d’infància i adolescència tant a nivell acadèmic com personal. També oferim tracte personal i orientació a les famílies en els moments delicats de l’educació dels seus fills.

CENTRE

Hem creat un espai agradable i modern on tant alumnes com professors ens trobem a gust per treballar-hi. Disposa de llum natural i espais amples. Hi regna el silenci ja que necessitem estar tranquils per concentrar-nos i rendir plenament. L’aula està totalment digitalitzada amb un espai wifi, portàtils, ordinadors i altres.

REFORÇ

Treballem amb grups reduïts, un professor per cada tres alumnes de mitjana. Utilitzem els ordinadors constantment per buscar informació a la xarxa i ensenyar els alumnes a cercar per ells mateixos l’informació que desconeixen. Un cop obtinguda la sintetizem i n’extraiem la part important amb esquemes, resums, comentaris i explicacions. Constantment els preguntem per fer-los reflexionar sobre el que saben i perquè practiquin i aprenguin a expressar-se. Els fem organitzar-se el temps i prendre descicions a l’hora d’establir les tasques prioritàires. En definitava volem que siguin independents en el seu treball.

ANGLÈS

Treballem amb grups reduïts de dos a cinc alumnes màxim. Donem importància bàsica a la fonètica speaking per això les classes són majoritariament de conversa. Es preparen jocs i activitats interactives per practicar la llengua, rient i fomentant l’immersió lingüística en el dia a dia. Utilitzem ordinadors i softwares moderns i pedagògics perquè disfrutin jugant i aprenent. Preparem exàmens de Cambridge obtenim ajuda amb les redaccions i el speaking. També tenim softwares per millorar i treballar a nivell didàctic i d’autocorrecció.